Vluchten van Chicago naar Michigan

Vluchtaanbiedingen van Chicago naar Michigan

Zoek je goedkope tickets van Chicago naar Michigan, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Chicago naar Michigan

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden54 €, Detroit
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 9 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekChicago O'Hare Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Chicago naar Michigan die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 108 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Michigan van 293 €.
De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Midland te vliegen is meestal augustus. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Iron Mountain te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Manistee te vliegen is meestal mei. En de goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Ironwood te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Chicago naar Michigan op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 18 juni 2024.
Luchthaven Chicago Midway en luchthavenChicago O'Hare Internationaal bieden rechtstreekse vluchten naar Michigan.
Als je vliegt vanaf Chicago, is de goedkoopste stad in Michigan om naartoe te vliegen Detroit. De goedkoopste luchthaven van Detroit is op dit moment Detroit Wayne County.
De gemiddelde vluchttijd tussen Chicago en Michigan is 1 uur en 9 minuten.
Populairste vluchten