Vluchten van Fort Lauderdale naar North Carolina

Vluchtaanbiedingen van Fort Lauderdale naar North Carolina

Zoek je goedkope tickets van Fort Lauderdale naar North Carolina, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Fort Lauderdale naar North Carolina

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden18 €, Durham
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd2 uur 3 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekFort Lauderdale Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Fort Lauderdale naar North Carolina die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 40 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor North Carolina van 225 €.
De goedkoopste maand om van Fort Lauderdale naar luchthaven Piedmont Triad International te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Fort Lauderdale naar luchthaven Charlotte Douglas te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Fort Lauderdale naar luchthaven Wilmington te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Fort Lauderdale naar luchthaven Fayetteville Municipal te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Fort Lauderdale naar North Carolina op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 26 juni 2024.
Luchthaven Fort Lauderdale Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar North Carolina.
Als je vliegt vanaf Fort Lauderdale, is de goedkoopste stad in North Carolina om naartoe te vliegen Durham. De goedkoopste luchthaven van Durham is op dit moment Raleigh / Durham.
De gemiddelde vluchttijd tussen Fort Lauderdale en North Carolina is 2 uur en 2 minuten.
Populairste vluchten