Vluchten van Belize City naar Florida

Vluchtaanbiedingen van Belize City naar Florida

Zoek je goedkope tickets van Belize City naar Florida, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Belize City naar Florida

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden169 €, Miami
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd2 uur 10 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekBelize City Philip S.W.Goldson Int
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Belize City naar Florida die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 273 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Florida van 544 €.
De goedkoopste maand om van Belize City naar luchthaven Miami Internationaal te vliegen is meestal augustus. De goedkoopste maand om van Belize City naar luchthaven Northwest Florida Beaches Internationaal te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Belize City naar luchthaven Tampa Internationaal te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Belize City naar luchthaven Fort Lauderdale Internationaal te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Belize City naar Florida op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 5 augustus 2024.
Momenteel zijn er geen rechtstreekse vluchten van Belize City naar Florida, maar je kunt nog steeds vliegen met een tussenstop.
Als je vliegt vanaf Belize City, is de goedkoopste stad in Florida om naartoe te vliegen Miami. De goedkoopste luchthaven van Miami is op dit moment Miami Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Belize City en Florida is 2 uur en 10 minuten.
Populairste vluchten