Vluchten van Verona naar Catalonië

Vluchtaanbiedingen van Verona naar Catalonië

Zoek je goedkope tickets van Verona naar Catalonië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Verona naar Catalonië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden24 €, Barcelona
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 40 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekVerona Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenVolotea

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Verona naar Catalonië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 48 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Catalonië van 168 €.
De goedkoopste maand om van Verona naar luchthaven Reus te vliegen is momenteel juli. De goedkoopste maand om van Verona naar luchthaven Barcelona te vliegen is meestal september. En de goedkoopste maand om van Verona naar de luchthaven Girona te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Verona naar Catalonië op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 11 september 2024.
Luchthaven Verona Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Catalonië.
Als je vliegt vanaf Verona, is de goedkoopste stad in Catalonië om naartoe te vliegen Barcelona. De goedkoopste luchthaven van Barcelona is op dit moment Barcelona.
De gemiddelde vluchttijd tussen Verona en Catalonië is 1 uur en 40 minuten.
Populairste vluchten