Vluchten van Taipei naar Ontario

Vluchtaanbiedingen van Taipei naar Ontario

Zoek je goedkope tickets van Taipei naar Ontario, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Taipei naar Ontario

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden460 €, Toronto
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd14 uur 2 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekTaipei Taiwan Taoyuan
Populairste luchtvaartmaatschappijenSingapore Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Taipei naar Ontario die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 857 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Ontario van 1.697 €.
De goedkoopste maand om van Taipei naar luchthaven Ottawa Internationaal te vliegen is meestal november. De goedkoopste maand om van Taipei naar luchthaven Thunder Bay te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Taipei naar luchthaven Toronto Pearson Internationaal te vliegen is meestal oktober. En de goedkoopste maand om van Taipei naar luchthaven Windsor te vliegen is meestal december.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Taipei naar Ontario op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 23 oktober 2024.
Luchthaven Taipei Taiwan Taoyuan biedt rechtstreekse vluchten naar Ontario.
Als je vliegt vanaf Taipei, is de goedkoopste stad in Ontario om naartoe te vliegen Toronto. De goedkoopste luchthaven van Toronto is op dit moment Toronto Pearson Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Taipei en Ontario is 14 uur en 2 minuten.
Populairste vluchten