Vluchten van de luchthaven van Kitchener / Waterloo naar Florida

Goedkope vluchten van luchthaven Kitchener / Waterloo naar Florida

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Kitchener / Waterloo naar Florida, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Kitchener / Waterloo naar Florida

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden107 €, Orlando Florida
Goedkoopste maand om te vliegennovember
Gemiddelde vliegtijd3 uur 5 min
Gemiddeld aantal vluchten per week5
Populairste luchtvaartmaatschappijenFlair Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven Kitchener / Waterloo naar de luchthaven Orlando Internationaal en de luchthaven Fort Lauderdale Internationaal in Florida.
Luchthaven Toronto Pearson Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Florida.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Kitchener / Waterloo naar Florida die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 181 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Florida van 539 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Kitchener / Waterloo naar de luchthaven Orlando Internationaal te vliegen is momenteel januari.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Kitchener / Waterloo naar de luchthaven Miami Internationaal te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Kitchener / Waterloo naar de luchthaven Fort Myers Southwest Florida Reg te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Kitchener / Waterloo naar de luchthaven Fort Lauderdale Internationaal luchthaven te vliegen is meestal januari.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Kitchener / Waterloo naar Florida op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 9 januari 2025.
Als je vliegt vanuit Kitchener / Waterloo, is de goedkoopste stad in Florida om naartoe te vliegen Orlando Florida. De goedkoopste luchthaven van Orlando Florida is op dit moment Orlando Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Kitchener / Waterloo en Florida is 3 uur en 5 minuten.
Populairste vluchten