Vluchten van Los Angeles naar Ohio

Vluchtaanbiedingen van Los Angeles naar Ohio

Zoek je goedkope tickets van Los Angeles naar Ohio, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Los Angeles naar Ohio

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden40 €, Cleveland
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd4 uur 27 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekLos Angeles Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenUnited

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Los Angeles naar Ohio die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 69 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Ohio van 282 €.
De goedkoopste maand om van Los Angeles naar luchthaven Akron / Canton Regional te vliegen is meestal augustus. De goedkoopste maand om van Los Angeles naar luchthaven Dayton Internationaal te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Los Angeles naar luchthaven Port Columbus te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Los Angeles naar luchthaven Cincinnati Northern Kentucky te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Los Angeles naar Ohio op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 27 augustus 2024.
Luchthaven Los Angeles Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Ohio.
Als je vliegt vanaf Los Angeles, is de goedkoopste stad in Ohio om naartoe te vliegen Cleveland. De goedkoopste luchthaven van Cleveland is op dit moment Cleveland Hopkins Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Los Angeles en Ohio is 4 uur en 26 minuten.
Populairste vluchten