Vluchten van Glasgow naar Kreta

Vluchtaanbiedingen van Glasgow naar Kreta

Zoek je goedkope tickets van Glasgow naar Kreta, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Glasgow naar Kreta

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden43 €, Chania
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd4 uur 28 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekGlasgow Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenJet2

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Glasgow naar Kreta die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 149 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Kreta van 337 €.
De goedkoopste maand om van Glasgow naar luchthaven Kreta Heraklion te vliegen is momenteel juni. De goedkoopste maand om van Glasgow naar luchthaven Kreta Chania te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Glasgow naar de luchthaven Sitia te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Glasgow naar Kreta op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 19 juni 2024.
Luchthaven Glasgow Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Kreta.
Als je vliegt vanaf Glasgow, is de goedkoopste stad in Kreta om naartoe te vliegen Chania. De goedkoopste luchthaven van Chania is op dit moment Kreta Chania.
De gemiddelde vluchttijd tussen Glasgow en Kreta is 4 uur en 27 minuten.
Populairste vluchten