Vluchten van de luchthaven van Los Angeles Internationaal naar Californië

Goedkope vluchten van luchthaven Los Angeles Internationaal naar Californië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Los Angeles Internationaal naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Los Angeles Internationaal naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden17 €, Oakland
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd1 uur 21 min
Gemiddeld aantal vluchten per week3.035
Populairste luchtvaartmaatschappijenSkyWest Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven Los Angeles Internationaal naar de luchthaven Oakland Metropolitan Oak, de luchthaven San Francisco Internationaal en de luchthaven Internacional de San José in Californië.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Los Angeles Internationaal naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 33 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 245 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Los Angeles Internationaal naar de luchthaven San Luis Obispo County te vliegen is momenteel augustus.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Los Angeles Internationaal naar de luchthaven Redding te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Los Angeles Internationaal naar de luchthaven Santa Rosa te vliegen is momenteel juni.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Los Angeles Internationaal naar de luchthaven Sacramento Internationaal luchthaven te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Los Angeles Internationaal naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 3 juni 2024.
Als je vliegt vanuit Los Angeles Internationaal, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen Oakland. De goedkoopste luchthaven van Oakland is op dit moment Oakland Metropolitan Oak.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Los Angeles Internationaal en Californië is 1 uur en 20 minuten.
Populairste vluchten