Vluchten van Seoel naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Seoel naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Seoel naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Seoel naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden283 €, Los Angeles
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddelde vliegtijd10 uur 58 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekIncheon International Airport
Populairste luchtvaartmaatschappijenAsiana Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Seoel naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 489 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 938 €.
De goedkoopste maand om van Seoel naar luchthaven Santa Barbara Municipal te vliegen is meestal september. De goedkoopste maand om van Seoel naar luchthaven Sacramento Internationaal te vliegen is meestal september. De goedkoopste maand om van Seoel naar luchthaven Monterey Regional te vliegen is meestal september. En de goedkoopste maand om van Seoel naar luchthaven Oakland Metropolitan Oak te vliegen is meestal september.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Seoel naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 18 oktober 2024.
Luchthaven Incheon International Airport biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Seoel, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen Los Angeles. De goedkoopste luchthaven van Los Angeles is op dit moment Los Angeles Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Seoel en Californië is 10 uur en 57 minuten.
Populairste vluchten