Vluchten van Rome naar Galicië

Vluchtaanbiedingen van Rome naar Galicië

Zoek je goedkope tickets van Rome naar Galicië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Rome naar Galicië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden48 €, Santiago de Compostella
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Goedkoopste luchthaven voor vertrekRoma Fiumicino

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Rome naar Galicië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 102 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Galicië van 160 €.
De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven Vigo te vliegen is momenteel januari. De goedkoopste maand om van Rome naar luchthaven A Coruña te vliegen is meestal februari. En de goedkoopste maand om van Rome naar de luchthaven Santiago de Compostella te vliegen is meestal december.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Rome naar Galicië op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 16 januari 2025.
Momenteel zijn er geen rechtstreekse vluchten van Rome naar Galicië, maar je kunt nog steeds vliegen met een tussenstop.
Als je vliegt vanaf Rome, is de goedkoopste stad in Galicië om naartoe te vliegen Vigo. De goedkoopste luchthaven van Vigo is op dit moment Vigo.
Populairste vluchten