Vluchten van Frankfurt am Main naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Frankfurt am Main naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Frankfurt am Main naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Frankfurt am Main naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden223 €, Los Angeles
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd11 uur 41 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekFrankfurt-Hahn
Populairste luchtvaartmaatschappijenLufthansa

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Frankfurt am Main naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 413 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 706 €.
De goedkoopste maand om van Frankfurt am Main naar luchthaven Santa Ana John Wayne te vliegen is meestal oktober. De goedkoopste maand om van Frankfurt am Main naar luchthaven Ontario Internationaal te vliegen is meestal oktober. De goedkoopste maand om van Frankfurt am Main naar luchthaven San Jose International te vliegen is meestal oktober. En de goedkoopste maand om van Frankfurt am Main naar luchthaven Merced Municipal Arpt te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Frankfurt am Main naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 24 oktober 2024.
Luchthaven Frankfurt am Main biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Frankfurt am Main, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen San Francisco. De goedkoopste luchthaven van San Francisco is op dit moment San Francisco Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Frankfurt am Main en Californië is 11 uur en 40 minuten.
Populairste vluchten