Vluchten van Buenos Aires naar Chubut

Vluchtaanbiedingen van Buenos Aires naar Chubut

Zoek je goedkope tickets van Buenos Aires naar Chubut, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Buenos Aires naar Chubut

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden49 €, Trelew
Goedkoopste maand om te vliegendecember
Gemiddelde vliegtijd2 uur 18 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekBuenos Aires Ministro Pistarini
Populairste luchtvaartmaatschappijenAerolineas Argentinas

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Buenos Aires naar Chubut die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 99 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Chubut van 167 €.
De goedkoopste maand om van Buenos Aires naar luchthaven Trelew te vliegen is meestal december. De goedkoopste maand om van Buenos Aires naar luchthaven Puerto Madryn te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Buenos Aires naar luchthaven Comodoro Rivadavia te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Buenos Aires naar luchthaven Esquel te vliegen is meestal december.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Buenos Aires naar Chubut op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 7 juni 2024.
Luchthaven Jorge Newbery biedt rechtstreekse vluchten naar Chubut.
Als je vliegt vanaf Buenos Aires, is de goedkoopste stad in Chubut om naartoe te vliegen Puerto Madryn. De goedkoopste luchthaven van Puerto Madryn is op dit moment Puerto Madryn.
De gemiddelde vluchttijd tussen Buenos Aires en Chubut is 2 uur en 18 minuten.
Populairste vluchten