Vluchten van Kansas City naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Kansas City naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Kansas City naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Kansas City naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden30 €, Los Angeles
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd3 uur 27 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekKansas City Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenSouthwest Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Kansas City naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 82 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 298 €.
De goedkoopste maand om van Kansas City naar luchthaven Arcata te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Kansas City naar luchthaven Fresno Yosemite te vliegen is meestal september. De goedkoopste maand om van Kansas City naar luchthaven San Luis Obispo County te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Kansas City naar luchthaven Monterey Regional te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Kansas City naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 4 juni 2024.
Luchthaven Kansas City Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Kansas City, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen Los Angeles. De goedkoopste luchthaven van Los Angeles is op dit moment Los Angeles Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Kansas City en Californië is 3 uur en 27 minuten.
Populairste vluchten