Vluchten van de luchthaven van St. Gallen-Altenrhein naar Sardinië

Goedkope vluchten van luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar Sardinië

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar Sardinië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar Sardinië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden166 €, Olbia
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel vanaf de luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar de luchthaven Olbia in Sardinië.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar Sardinië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 379 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Sardinië van 709 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar de luchthaven Alghero Sardinië te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar de luchthaven Olbia te vliegen is momenteel augustus.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar de luchthaven Cagliari luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven St. Gallen-Altenrhein naar Sardinië op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 17 augustus 2024.
Als je vliegt vanuit St. Gallen-Altenrhein, is de goedkoopste stad in Sardinië om naartoe te vliegen Olbia. De goedkoopste luchthaven van Olbia is op dit moment Olbia.
Populairste vluchten