Vluchten van San José-Juan Santamaría naar Hawaï

Vluchtaanbiedingen van San José naar Hawaï

Zoek je goedkope tickets van San José naar Hawaï, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van San José-Juan Santamaría naar Hawaï

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden253 €, Honolulu
Goedkoopste maand om te vliegenoktober
Goedkoopste luchthaven voor vertrekSan José-Juan Santamaría

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf San José-Juan Santamaría naar Hawaï die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 518 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Hawaï van 972 €.
De goedkoopste maand om van San José-Juan Santamaría naar luchthaven Maui Kahului te vliegen is momenteel juni. De goedkoopste maand om van San José-Juan Santamaría naar luchthaven Honolulu Internationaal te vliegen is meestal oktober. En de goedkoopste maand om van San José-Juan Santamaría naar de luchthaven Kona te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf San José-Juan Santamaría naar Hawaï op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 18 oktober 2024.
Momenteel zijn er geen rechtstreekse vluchten van San José-Juan Santamaría naar Hawaï, maar je kunt nog steeds vliegen met een tussenstop.
Als je vliegt vanaf San José-Juan Santamaría, is de goedkoopste stad in Hawaï om naartoe te vliegen Honolulu. De goedkoopste luchthaven van Honolulu is op dit moment Honolulu Internationaal.