Vluchten van Chicago naar Kentucky

Vluchtaanbiedingen van Chicago naar Kentucky

Zoek je goedkope tickets van Chicago naar Kentucky, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Chicago naar Kentucky

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden46 €, Louisville
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Goedkoopste luchthaven voor vertrekChicago O'Hare Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Chicago naar Kentucky die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 108 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Kentucky van 193 €.
De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Owensboro te vliegen is momenteel juli. De goedkoopste maand om van Chicago naar luchthaven Lexington Blue Grass te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Chicago naar de luchthaven Louisville Muhammad Ali International te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Chicago naar Kentucky op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 30 juli 2024.
Luchthaven Chicago O'Hare Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Kentucky.
Als je vliegt vanaf Chicago, is de goedkoopste stad in Kentucky om naartoe te vliegen Louisville. De goedkoopste luchthaven van Louisville is op dit moment Louisville Muhammad Ali International.
De gemiddelde vluchttijd tussen Chicago en Kentucky is 1 uur en 20 minuten.
Populairste vluchten