Vluchten van Boekarest naar Pennsylvania

Vluchtaanbiedingen van Boekarest naar Pennsylvania

Zoek je goedkope tickets van Boekarest naar Pennsylvania, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Boekarest naar Pennsylvania

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden212 €, Philadelphia
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Goedkoopste luchthaven voor vertrekBoekarest Otopeni

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Boekarest naar Pennsylvania die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 554 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Pennsylvania van 658 €.
De goedkoopste maand om van Boekarest naar luchthaven Harrisburg Internationaal te vliegen is momenteel juni. De goedkoopste maand om van Boekarest naar luchthaven Philadelphia Internationaal te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van Boekarest naar de luchthaven Pittsburgh Internationaal Aiport te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Boekarest naar Pennsylvania op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 13 juni 2024.
Momenteel zijn er geen rechtstreekse vluchten van Boekarest naar Pennsylvania, maar je kunt nog steeds vliegen met een tussenstop.
Als je vliegt vanaf Boekarest, is de goedkoopste stad in Pennsylvania om naartoe te vliegen Philadelphia. De goedkoopste luchthaven van Philadelphia is op dit moment Philadelphia Internationaal.