Vluchten van de luchthaven van Boston Logan Internationaal naar Shanghai

Goedkope vluchten van luchthaven Boston Logan Internationaal naar Shanghai

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Boston Logan Internationaal naar Shanghai, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Boston Logan Internationaal naar Shanghai

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden549 €, Sjanghai
Goedkoopste maand om te vliegenseptember
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

Er zijn momenteel geen rechtstreekse vluchten van luchthaven Boston Logan Internationaal naar Shanghai, maar we hebben een aantal andere routes gevonden naar Volksrepubliek China – bekijk ze nu.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Boston Logan Internationaal naar Shanghai die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 1.013 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Shanghai van 1.328 €.
De goedkoopste maand om van luchthaven Boston Logan Internationaal naar Shanghai te vliegen is momenteel november.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Boston Logan Internationaal naar Shanghai op dit moment het goedkoopst zijn op dinsdag 19 november 2024.
Als je vliegt vanuit Boston Logan Internationaal, is de goedkoopste stad in Shanghai om naartoe te vliegen Sjanghai. De goedkoopste luchthaven van Sjanghai is op dit moment Shanghai Pudong.
Populairste vluchten